Viking - Nationalmuseet særudstilling 2013 - dansk katalog

Katalog til den store vikingeudstilling i 2013. Kataloget er 288 imponerende sider, sprængfyldt med farverbilleder og informationer om vikingernes tid for 1000 år siden.

Udstillingen tager udgangspunkt i det 37 meter lange vikingeskib Ægir og vikingerne som et rejsende folk. Der fokuseres på vikingerne som krigere, politikere og købmænd.

Ud over vikingeskibet vise en lang række genstande fra perioden, deriblandt flere som aldrig har været udstillet før.

Bidragydere: Vikingkatalog
Periode: Vikingetid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver