• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Danish Prehistory - an overview of the Danish National Museum's Prehistory Collection

Big guide to the Prehistory collection at the National Museum in Denmark. The book is a wonderful supplement to a tour through the collection and the next best thing if you can’t visit the museum yourself.

Poul-Otto Nielsen elegantly guides us through the collection, from the Stone Age, through the Bronze Age and Iron Age to the age of the Vikings. The book closes with an introduction to the rune stones by Lisbeth Imer.

The guide is shock full of beautiful colour photos and is definitely a book you would want to have on your coffee table and in your bag before exploring the wonders of the past.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Prehistory
Indbinding: Softcover