Nørre Sandegård Vest. A cemetery from the 6th-8th centuries on Bornholm - volume 14

Anthology with contributions by Ulla Mannering and Claus Malmros

Bidragydere: Ulla Mannering and Claus Malmros
Periode: Iron Age
Indbinding: Hard Cover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21 x 30
Forfatter: Lars Jørgensen and Anne Nørgård Jørgensen
Forlag: Det Kongelige Nordiske Oldskriftselskab
Serie: Nordiske Fortidsminder - serie B, volume 14
Udgivelsesår: 1997
Sprog: English and with a danish summary: page 154-166

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.