Nationalmuseet og storstensgravene 1890-1950 - mennesker, fortidsminder og museale forhold

Ansvaret for bevaringen, udgravningen og formidlingen af de danske megalitgrave blev gennem en årrække varetaget af Nationalmuseets medarbejdere. Navne som Gustav Rosenberg, Julius Raklev, Hans Kjær og Knud Thorvildsen er velkendte for dem, der i dag arbejder med megalitgravene.

Men hvor meget kender vi egentlig til de arkæologer, som havde deres daglige gang ved Nationalmuseet i slutningen af 1800-tallet og første halvdel af det 20. århundrede, og hvor stor er vor viden egentlig om det arbejde, de udførte i tilknytning til storstensgravene? Det er deres historie og deres arbejde med de danske megalitgrave, som er i fokus i denne bog.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 30
Forfatter: Lars Bjarke Christensen