• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Forhistoriske textiler i Skandinavien - Prehistoric Scandinavian Textiles

Bogen markerer en fortsættelse af de undersøgelser af danske oldtidstextiler, som dr. phil. Margrethe Hald har publiceret i tre tidligere bind af Nordiskes Fortidsminder. Mens dr. Hald behandlede de enestående dragtfund fra bronzealderens egekistegrave og ældre jernalders moseofferfund, handler dette bind om de mange uanselige småstumper, der ofte findes i forbindelse med gravfundenes metalsager; desuden er udover det danske materiale også inddraget svenske, norske og slesvig-holstenske textilfund, således at der gives en samlet oversigt over skandinaviske textilfund fra bronze til jernalder.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Bronzealder til jernalder
Indbinding: Indbundet