• Sylt vilde bær og urter
    Sylt vilde bær og urter

Sylt vilde bær og urter

169,00 DKK

”Sylt vilde bær og urter” viser, hvordan man fremstiller sine egne smagfulde og spændende sylterier med udgangspunkt i naturens vilde bær og urter.

I dag er syltning en tilberedningsmetode, der er blevet populær igen, dels fordi det er hyggeligt at sylte, men i høj grad også fordi, man har mulighed for selv at styre krydring og smagssætning af sin syltning.

De vilde bær og urter er udvalgt efter smag og tilgængelighed. I både tekst og billeder beskrives de vigtigste botaniske karakterer, mulige findesteder og høsttidspunkt. Forfatterne gør tydeligt opmærksom på forvekslingsmuligheder.

Der gives 67 opskrifter på lækre og smagfulde sylterier til såvel det søde som det salte køkken. Opskrifterne præsenterer helt nye måder at anvende naturens frugter på, og der anvendes ofte spændende smagsgivere. Her er vejledning og inspiration til, at finde favorit kombinationer og tilføje nye smagsdimensioner til maden med sin egen “vilde” syltning.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35206
Periode: Nyere tid
Sideantal: 145
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 19,5 x 19,5
Forfatter: Birgit Kristiansen, Lars Norman
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2016
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer