• Saltning og røgning
    Saltning og røgning

Saltning og røgning

128,00 DKK

Saltning og røgning af madvarer er en gammel dansk tradition, der sikrer sunde og velsmagende fødevarer.

"Saltning og røgning" indeholder anvisninger på, hvordan man selv bygger en ovn til kold-og varmrøgning. Hertil beskrivelser af: Tørsaltning, lagesaltning, saltetider samt hvordan man tørrer.

Her er blandt andet opskrifter på saltsild, tørrede jyder, sprængt and, gås og lammekølle, røget ål og laks samt rulle- og spegepølser. Bogen indeholder også serveringsopskrifter med forslag til lækkert tilbehør.

Oplev glæden og den store tilfredsstillelse ved selv at tilberede dine madvarer fra bunden. De fleste mennesker vil også blive glade for at få en hjemmelavet spegepølse som gave.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36338
Periode: Nyere tid
Sideantal: 141
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 14,5 x 21,5
Forfatter: Preben Madsen
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.