• De gamle køkkenurter
    De gamle køkkenurter

De gamle køkkenurter

119,00 DKK

Denne bog handler om de gamle køkkenurter, som næsten er gået i glemmebogen. I de gamle grøntsager findes spændende kulturhistorie gemt, og der berettes også om egenskaber, hvad angår udseende, smag og næringsindhold.

Bogen indeholder beskrivelser og opskrifter med amaranth, artiskok, aspargesært, bladbede, brændenælde, ensidig klokke, etageløg, glaskål, græskar, havemæle, havesyre, havrerod, hestebønne og mange mange flere ...

Anemette Olesen er forfatter til ca. 30 bøger om køkkenhave og brug af grønsager og urter i køkkenet. Bl.a. Køkkenhave-Kogebogen og Marias planter. Anemette Olsen er tidligere restauratør af sommerrestauranten Den Gamle Pavillon i Spøttrup. Hun bor på Djursland - og har en stor urtehave. 

På baggrund af sin store erfaring med at dyrke og bruge havens krydderurter og de gamle grønsagsarter holder Anemette Olsen hvert år foredrag om urter og grønsager i hele landet, og er med mellemrum også vært for kombinerede have- og madkurser i sin egen have.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35810
Periode: Nyere tid
Sideantal: 140
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 15 x 21
Forfatter: Anemette Olesen
Forlag: Skarresøhus Forlag
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Hekseurter
129,00 DKK