Økologisk drivhus - selvforsyning til husbehov

Jens Juhl og Sølva Falgren fortæller: "For os skal det at dyrke drivhus fungere på sammen måde som dyrkning i haven. Det skal være lige så økologisk, bæredygtigt og klimavenligt". Drivhuset forlænger sæsonen og er en del af det at dyrke til selvforsyning.

Økologisk drivhus omhandler principperne for at kunne dyrke økologisk i drivhuset, jordbehandling, kompostering, bekæmpelse og forebyggelse af sygdomme og skadedyr, afgrøderne, såtidspunkter, udplantning, forkultur af haveplanter, årskalender og meget andet.

Jens Juhl og Sølva Falgrens nye bog Økologisk drivhus – Selvforsyning til husbehov, viser med tegninger af Kirsten Tind, fotos og ligefrem tekst, hvordan du uden dikkedarer får drivhuset til at fungere optimalt efter økologiske principper.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 16, x 25,2
Forfatter: Jens Juhl og Sølva Falgren
Forlag: Koustrup & Co.
Udgivelsesår: 2016

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.