• Økohøns - Selvforsyning til husbehov
    Økohøns - Selvforsyning til husbehov

Økohøns - Selvforsyning til husbehov

199,00 DKK

Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, er balancen ideel. Man skaber et lille ”økosystem”, hvor gødningen fra hønsene bruges i haven, og hvor haven giver grønsager og planterester tilbage til hønsene. Man lever så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund. I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde. Og gode og sunde produkter til brug i husholdningen.

Da forfatterne til denne bog gik i gang for omkring 15 år siden, var de ikke i tvivl, og i dag er de næsten selvforsynende. Deres egen lille have på 480 m², heraf 50 m² køkkenhave og drivhus, kan nemt forsyne dem med grønsager, æg og honning til næsten hele året samt frisk luft og glæden ved dyrkningen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34076
Periode: Nyere tid
Sideantal: 141
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 16,5 x 25
Forfatter: Jens Juhl, Sølva Falgren
Forlag: Koustrup & Co
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.