• Rejse gennem Islands historie - den danske forbindelse. Før pris 249 kr., nu 149 kr!
    Rejse gennem Islands historie - den danske forbindelse. Før pris 249 kr., nu 149 kr!

Rejse gennem Islands historie - den danske forbindelse. Før pris 249 kr., nu 149 kr!

148,00 DKK

Bemærk vi har købt restoplaget, så når den er væk ... er den væk.

Den historiske forbindelse mellem Danmark og Island blev indledt i 1380, nærmest ved en tilfældighed, da den danske konge blev Norges overhoved. Dermed blev Island en del af den multinationale helstat, og forblev det i de næste ca. 550 år, indtil landet blev en selvstændig republik i 1944.

Bogen er en række portrætter af de historiske forbindelser mellem Danmark og Island - fra kongerejser, monopolhandel og kolonipolitik over fascinationen af den islandske natur og de islandske sagaer som arnestedet for den nordiske kultur, til det store slag om de islandske sagaers tilbagelevering til Island.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35174
Periode: Middelalder til nyere tid
Sideantal: 208
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17 x 24,5
Forfatter: Søren Mentz, Mette Skougaard, Steffen Heiberg, Thomas Lyngby, Anna AgnarsDóttir, Christina Ax, Einar Hreinson, Mikael Bøgh Rasmussen, Bjarne Stoklund, Gudmundur Hálfdanarson, Henrik Jensen
Forlag: Gads Forlag
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.