• Illustreret Danmarkshistorie for folket - samlet udgave på 3 bøger
    Illustreret Danmarkshistorie for folket - samlet udgave på 3 bøger

Illustreret Danmarkshistorie for folket - samlet udgave på 3 bøger

599,00 DKK

Claus Deleurans klassiske Illustreret Danmarkshistorie for folket. Serien, der oprindeligt blev udgivet i ni albums, udkommer nu i tre bind, med tre af de oprindelige album i hver. Serien er en milepæl i danske tegneserie og en meget unik måde at se Danmarkshistorien. Deleuran tegner og fortæller, så alle bliver underholdt og ramt af historiens vingesus, på samme tid. Med stor humor, en spøjs krøllet streg og mange svinkeærinder, får læseren genopfrisket vores fælles fortid.

Hele serien spænder fra verdens tilblivelse til og med vikingetidens afslutning omkring år 1100.

Første del: De ældste tider begynder med intet mindre end verdens skabelse, forsætter forbi dinosaurer, de første pattedyr og mennesker og helt frem til den ældre jernalder ved år 0, året for vor tidsregnings begyndelse. Undervejs stifter vi bekendtskab med brugen af flint, religionernes opståen, de første både, dyrkning af jorden, samt begyndelsen på utroligt meget mere.

Anden del: Jernalder og yngre vikingetid bevæger sig fra år 0 henover den romerske og den germanske jernalder, de første danskere, den nordiske mytologis oprindelse og frem til første halvdel af vikingetiden, som foregår i slutningen af det 9. århundrede. Mød blandt andet en lang række romerske kejsere, hunnerkongen Attila, Regnar Lodbrog, Ansgar, og en hulens masse vilde vikinger.

Tredje del: Vikingetiden og dens afslutning begynder med at Haarik 2 bliver konge i 854, bevæger sig forbi de danske bosættelser i England og Frankrig, Norges oprettelse, kristendommens udbredelse, vikingetogterne og meget mere. Bindet afrundes med vikingetiden slutning omkring 1100. Mød blandt andet Harald Blåtand, Skjalm Hvide, Vilhelm Erobreren og dele af Bayeuxtapetet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34172
Periode: Stenalder til vikingetid
Sideantal: 492
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 17 x 24
Forfatter: Claus Deleuran
Forlag: Politisk Revy
Serie: Illustreret Danmarkshistorie for folket
Udgivelsesår: 2010
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer