• Illustreret Danmarkshistorie for folket, 3. del
    Illustreret Danmarkshistorie for folket, 3. del

Illustreret Danmarkshistorie for folket, 3. del

298,00 DKK

Claus Deleurans klassiske Illustreret Danmarkshistorie for folket. Serien, der oprindeligt blev udgivet i ni albums, udkommer nu i tre bind, med tre af de oprindelige album i hver. Serien er en milepæl i danske tegneserie og en meget unik måde at se Danmarkshistorien. Deleuran tegner og fortæller, så alle bliver underholdt og ramt af historiens vingesus på samme tid. Med stor humor, en spøjs krøllet streg og mange svinkeærinder, får læseren genopfrisket vores fælles fortid.

Hele serien spænder fra verdens tilblivelse til og med vikingetidens afslutning omkring år 1100.

Tredje og sidste del begynder med at Haarik 2 bliver konge i 854, bevæger sig forbi de danske bosættelser i England og Frankrig, Norges oprettelse, kristendommens udbredelse, vikingetogterne og meget mere. Bindet afrundes med vikingetiden slutning omkring 1100. Mød blandt andet Harald Blåtand, Skjalm Hvide, Vilhelm Erobreren og dele af Bayeuxtapetet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34174
Periode: Vikingetid
Sideantal: 164
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22,4 x 30,3
Forfatter: Claus Deleuran
Forlag: Politisk Revy
Serie: Illustreret Danmarkshistorie for folket
Udgivelsesår: 2010
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.