Flådens Leje - Arkitekturen på Gammelholm og Holmen 1700 - 1850

Et gennemillustreret værk om ?ådens leje, der beskriver Søetatens arkitektur på Gammelholm og Orlogsværftet i perioden 1700 til I850’erne.
Ud fra historiske tegninger og fotos samt nyoptagelser af eksempelvis Holmens Kirke; Hovedvagten, mastekraner og kanonbådsskure fortæller forfatteren Ida Haugsted historien om Søetatens arkitektur i Øster kvarter og på Gammelholm, Nyholm, Frederiksholm, Arsenaløen, Christiansholm og Christianshavn.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 30,5 x 27,5
Forfatter: Ida Haugsted