• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    150 nordiske strikkemønstre

En smuk og inspirerende strikkebog fyldt med opskrifter til dig, der elsker det nordiske look i strikkedesign.
I '150 nordiske strikkemønstre' er der opskrifter for både begyndere og øvede strikkere. En bog fyldt med opskrifter, der er designede til at inspirere. Opskrifterne er nemme at læse, og der findes et utal af muligheder her - både til at lade sig inspirere eller til hele projekter.

Bogen indledes med et afsnit om de strikketeknikker, der er gode at kende for at kunne strikke nordiske mønstre. Dernæst gennemgås forskelligt udstyr og materialer, og sidst men ikke mindst guides man gennem, hvordan et strikkeprojekt bedst planlægges. Og så er bogen ellers fyldt med en masse lækre, smukke og unikke nordiske strikkemønstre.

Mary Jane Mucklestone er designer og strikker. Hendes passion er nordisk strik og generelt originale strikkedesigns.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22,2 x 22,3
Forfatter: Mary Jane Mucklestone
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2014

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.