• Tilbud
    Der Zweite Schleswigsche Krieg 1864. 50% rabat på oprindelig pris. Før 50 kr. nu kun 25 kr.

Dieses Buch über den Zweiten Schleswigschen Krieg bietet eine gut lesbare Übersicht zur Vorgeschichte und zum Verlauf des Krieges sowie zu dessen tiefgreifenden und langandauernden Folgen auf vielen Gebieten.

Kurz gesagt, die Hintergründe und die Ergebnisse eines Krieges, der nicht nur die dänische Geschichte sondern auch das Verhältnis Dänemarks zu seinem deutschen Nachbarn bis in die Gegenwart geprägt hat.

Periode: Modernes Alter
Indbinding: Broschiert
Illustrationer: Zeichnungen und Fotos in s/w und farbe
Mål (BxH) i cm: 21,7 x 20
Forfatter: Inge Adriansen, Jens Ole Christensen
Forlag: Museum Sønderjylland
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Deutsch

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.