• Tilbud
    Den fjerne krig - 17 perspektiver på Afghanistan. 50% rabat på oprindelig pris. Før 199 kr. nu kun 99,50 kr.

I januar 2002 blev de første danske soldater indsat i Afghanistan. Til trods for at alverdens medier præsenterer os for begivenhederne mens de sker, fremstår krigen i Afghanistan for mange stadig uhåndgribelig og fjern.

Danmarks engagement i Afghanistan vil for eftertiden og for fremtidens historikere repræsentere et samlet forløb med begyndelse og slutning. Til den tid vil der være mulighed for efterrationalisering og distanceret analyse og der vil forme sig en kollektiv forståelse af og erindring om krigen i Afghanistan.

Antologien præsenterer en samling af perspektiver, der hver især uddyber, forklarer og konkretiserer årsagerne til, at Afghanistan ser ud, som det gør i 2011. Antologien er opdelt i fire hovedtemaer: Krigenes spor (Afghanistans brutale fortid), Konflikt og samarbejde (koalitioner og oprørsbevægelser), Støvler på jorden (danske soldater i Afghanistan) og Folket og fremtiden (Afghanistan på vej mod 2014).

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 18 x 24,5
Forfatter: Kjeld Hald Galster, Asta Olesen, Jonathan Reinhardt, Niels Bo Poulsen, Thomas Theis Nielsen, David Loyn, John Mackinlay, Michael H. Clemmensen, Ronni H. Hansen, Lars R. Møller, Lennie Fredskov, Eskil Berger, Ole Steen Brams, Michael Pedersen, m.fl.
Forlag: Statens Forsvarshistoriske Museum
Udgivelsesår: 2011