Dansk Søartilleri 1860-2004 bind 1-2. 50% rabat på oprindelig pris. Før 398 kr. nu kun 199 kr.

Bogen dækker en periode, hvor der på skibsartilleriets område er sket en revolutionerende udvikling fra glatløbede forladekanoner i simple træaffutager til langtrækkende, præcist skydende helautomatiske maskinkanoner og højt udviklede og slagkraftige missilsystemer. På baggrund af den internationale udvikling på skibsartilleriområdet skildres den danske flådes artilleriarmering gennem tiderne.

Hovedvægten i fremstillingen er lagt på materiellet, men der redegøres også for dets betjening og taktiske anvendelse. Endvidere belyses institutionen Søartilleriets historie.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos og tegninger i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 18 x 25
Forfatter: Sven Egil Thiede
Forlag: Tøjhusmuseet
Serie: Tøjhusmuseets skrifter
Udgivelsesår: 2004

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.