• Tales From the Norse Legends. Lydbog - 1 CD. Oplæsning på engelsk - Fra 11 år. Tilbud - førpris 129 kr. Nu kun 78 kr.
    Tales From the Norse Legends. Lydbog - 1 CD. Oplæsning på engelsk - Fra 11 år. Tilbud - førpris 129 kr. Nu kun 78 kr.

Tales From the Norse Legends. Lydbog - 1 CD. Oplæsning på engelsk - Fra 11 år. Tilbud - førpris 129 kr. Nu kun 78 kr.

129,00 DKK

Fortællingerne om de nordiske guder har stadig kraften til at facinere her mere end tusind år efter de først blev fortalt. Her er historierne om den altseende, énøjede gud Odin, som fra sin trone i gudernes hjem Asgård, må forberede sig på ragnarok, det endelige opgør mellem godt og ondt. Her er også fortællinger om krigsguden Tyr, om den listige Loke, om tordenguden Thor og en mængde andre.

Disse oplæsninger af de gamle fortællinger bliver sat i ekstra dramatisk perspektiv af musik fra Mahler, Grieg og Smetana, og kommer til live som aldrig før.

Oplæst af Benjamin Soames.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33918
Periode: The Viking Age
Sideantal: 2 CD´er Samlet spilletid 2:38:55
Mål (BxH) i cm: 14 x 12,5
Forlag: Naxos
Serie: Junior Classics
Udgivelsesår: 1998
Sprog: English

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.