Tales From the Norse Legends. Lydbog - 1 CD. Oplæsning på engelsk - Fra 11 år. Tilbud - førpris 129 kr. Nu kun 78 kr.

Fortællingerne om de nordiske guder har stadig kraften til at facinere her mere end tusind år efter de først blev fortalt. Her er historierne om den altseende, énøjede gud Odin, som fra sin trone i gudernes hjem Asgård, må forberede sig på ragnarok, det endelige opgør mellem godt og ondt. Her er også fortællinger om krigsguden Tyr, om den listige Loke, om tordenguden Thor og en mængde andre.

Disse oplæsninger af de gamle fortællinger bliver sat i ekstra dramatisk perspektiv af musik fra Mahler, Grieg og Smetana, og kommer til live som aldrig før.

Oplæst af Benjamin Soames.

Periode: The Viking Age
Sideantal: 2 CD´er Samlet spilletid 2:38:55