Vinden i piletræerne. Fra 6 år

"Tro mig min unge ven, der er INTET - absolut intet - andet, der er halvt så godt som at rode med både" Da Muldvarp forlader forårsrengøringen og søger op i fri luft, går han samtidig om bord i en række spændende eventyr sammen med sine venner, den dovne Mosegris, den selvglade og impulsive Tudse og den gnavne, men dog venlige Grævling. Tudse fører vennerne fra den ene vilde oplevelse til den næste.

Kenneth Grahams klassiske fortælling er elsket i mange lande, og hans sprudlende fantasi og stille humor virker også dragende på børn vore dage. Bogen udkom første gang i 1908.

Bogen er smukt illustreret med tegninger af Robert Ingpen. Han spejler perfekt historiens stemning og stil i sine tegninger.

I denne 2. udgave fra 2015 er tegningerne blevet lysnet en smule, så hver en detalje står helt klart. Ingpen fik i 1986 H.C. Andersen-medaljen for sine børnebogsillustrationer.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid