Valhalla - Den samlede saga 2

Valhalla er Peter Madsen og Henning Kures mesterlige tegneserie, der genfortæller historierne fra den nordiske mytologi.  Her er serien samlet i en indbunden udgave med ekstra materiale som baggrundshistorier, skitser, fotos og meget mere.

Dette bind indeholder:

4) Historien om Quark

5) Rejsen til Udgårdsloke

6) De gyldne æbler

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 29
Forfatter: Peter Madsen, Henning Kure, Hans Rancke-Madsen, Per Vadmand