Troldeliv - Fem fortællinger fra Skoven. Fra 3 år.

I fem fantastiske Troldeliv-historier kommer vi med tvillingerne Paja og Pajko rundt på ellevilde eventyr i troldeskoven.
Der er fødselsdagsfest i troldehulen og jalousidrama, mellem bedstevenner. En mystisk los vandrer rundt ude i vinterskoven. Mon Paja og Pajko kan finde den - eller finder den dem? Hvem røver troldefars skatkammer, og hvorfor vil Paja ikke danse med de lysende elverpiger til midsommerfesten?

Tag troldeblikket på, og kom med ind i en anderledes verden! Nyd Sissel Søes forunderlige historier og Peter Madsens fantastiske tegninger.

Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 29
Forfatter: Sissel Bøe, Peter Madsen
Forlag: Carlsen
Serie: Troldeliv
Udgivelsesår: 2015

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.