Thorbjørn Egner: Karius og Baktus. Klassisk børnebog, Fra 4 år

'Vi vil ha' wienerbrød, vi vil ha' wienerbrød!' To små baktusser bor i Jens' hule tand. De elsker sukker og søde sager og prøver at få Jens til at glemme tandbørsten. De er nemlig meget bange for den store, stride børste.Thorbjørn Egners klassiker om Karius og Baktus blev første gang udgivet i Danmark i 1958, og bogen har siden været at finde på hylden i børneværelset hos flere generationer.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver