• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Tante Grøn, tante Brun og tante Lilla - en komplet samling af oprindelig 5 billedbøger

Du kender sikkert bogen om tante Grøn, tante Brun og tante Lilla. Men de tre tanter medvirker også i andre bøger. Nu kan du læse alle historierne samlet i ét bind:Tante Grøn, tante Brun og tante Lilla, Tante Bruns fødselsdag, Per og Lotte på eventyr, Hr. Blås nye båd og Pers og Lottes jul.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver