• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Sigurd fortæller om de græske guder

Hvem var Zeus? Hvordan opstod de olympiske lege? Og hvad sker der, hvis man forelsker sig i sit eget spejlbillede?

Sigurd Barrett følger op på sine succeser ”Sigurd fortæller Bibelhistorier” og ”Sigurd fortæller om de nordiske guder” med en række fortællinger fra den græske mytologi.
I sin vanlige sprudlende fortællestil og med tilhørende sange inviterer Sigurd børn og deres voksne med til de græske guders forunderlige verden, hvor uhyrer, søslanger og sfinkser bekæmpes af helte med mod og mandshjerte.

Bogen indeholder desuden en mp3-disc, hvor Sigurd læser alle historierne og synger alle sangene.

Jeanette Brandts har illustreret mesterligt med finurlige tegninger.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Oldtid
Indbinding: Indbundet