Peter Pan og Wendy. Fra 8 år

Den eventyrlige fortælling om Peter Pan, drengen der nægter at blive voksen, og de tre børn, som kommer med ham til Ønskeøen.

Peter Pan flyver ind gennem vinduet i børneværelset hos familien Darling for at finde sin skygge, der er stukket af fra ham. Sådan møder han Wendy, John og lille Michael, og sådan begynder en klassisk fortælling, som har talt til fantasien og fastholdt både børn og voksne gennem mere end hundrede år.

Klokkeblomst drysser fe-støv på Wendy, John og Michael, og pludselig kan de flyve - helt til enden af Mælkevejen.

På Ønskeøen kan alt ske. Børnene oplever fantastiske eventyr med De Glemte Drenge, Tiger Lillys indianerstamme og Peters ærkefjende, den grusomme sørøver Kaptajn Klo.

J.M. Barries teaterstykke Peter Pan blev første gang opført i 1804, og i 1911 udsendte Barrie fortællingen i romanform. Denne bog er den komplette, uforkortede udgave af romanen.

Bogen er ualmindelig smukt illustreret med over halvfjerds tegninger af Robert Ingpen. I denne 2. udgave er tegningerne blevet lysnet en smule, så hver en detalje står helt klart. Ingpen fik i 1986 H.C. Andersen-medaljen for sine børnebogsillustrationer.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 20,3 x 24,2
Forfatter: J.M.Barrie