Ole Lund Kirkegaard: Gummi-Tarzan. Klassisk børnebog, Fra 5 år

Ivan Olsen er ikke ret stor. Han er nærmest lille og tynd - og ikke særlig pæn. Han er heller ikke spor stærk og kan ikke tæve nogen. Til gengæld får han selv en masse tæsk og somme tider buksevand. Ivans far prøver at gøre Ivan til et rigtigt mandfolk. En ægte Tarzan. Men ingenting hjælper. "Øv," råber hans far til sidst. "Du er en værre Gummi-Tarzan!" Sådan får Ivan sit navn.

”Gummi-Tarzan” er en sjov og varm historie om drengen, der efter et tilfældigt møde med en vaskeægte heks, bliver Tarzan for en dag. Med forfatterens egne illustrationer, farvelagt af Maya Bang Kirkegaard.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid