• Ole Lund Kirkegaard: Gummi-Tarzan. Klassisk børnebog, Fra 5 år
    Ole Lund Kirkegaard: Gummi-Tarzan. Klassisk børnebog, Fra 5 år

Ole Lund Kirkegaard: Gummi-Tarzan. Klassisk børnebog, Fra 5 år

149,00 DKK

Ivan Olsen er ikke ret stor. Han er nærmest lille og tynd - og ikke særlig pæn. Han er heller ikke spor stærk og kan ikke tæve nogen. Til gengæld får han selv en masse tæsk og somme tider buksevand. Ivans far prøver at gøre Ivan til et rigtigt mandfolk. En ægte Tarzan. Men ingenting hjælper. "Øv," råber hans far til sidst. "Du er en værre Gummi-Tarzan!" Sådan får Ivan sit navn. 

”Gummi-Tarzan” er en sjov og varm historie om drengen, der efter et tilfældigt møde med en vaskeægte heks, bliver Tarzan for en dag. Med forfatterens egne illustrationer, farvelagt af Maya Bang Kirkegaard.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35196
Periode: Nyere tid
Sideantal: 128
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 16,5 x 21,5
Forfatter: Ole Lund Kirkegaard
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer