Nordiske gude og heltesagn fortalt for børn. Målgruppe fra 9 år

Her er bogen til hele familien om de gamle nordiske guder og helte. Flot illustreret i farver og fortalt i et sprog, så man bare har lyst til ar høre mere.

Få historien om Odin, kongen blandt guderne. Følg Tors kampe med jætterne. Mød den skønne Freja og den farlige Loke - og oplev verdens undergang, når guder og jætter kæmper deres sidste kamp i Ragnarok. Følg med i de spændende historier om de nordiske helte. Hør om Starkad og Amled. Få at vide, hvad der hændte Vemund, Uffe, Roar og Helge, Rolf Krake og Regnar Lodbrog og mange, mange flere. Og hvis du vil vide mere eller har glemt, hvad fx Odins ottebenede hest hedder, så er der ordforklaringer og et minileksikon med alle navne bag i bogen. Bogen er illustreret af Christian Højgaard.

Til højtlæsning og selvlæsning fra 9 år.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet