• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Mis med de blå øjne. Klassisk oplæsningsbog, Fra 3 år

Mis er ikke som alle de andre katte. De driller ham med hans blå øjne. Men han bliver populær, da han finder landet med de mange mus. Enkel billedbog med korte tekster.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 15,0 x 20,0
Forfatter: Egon Mathiesen
Forlag: Gyldendal

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.