Kvasers Blod - En forjættende rejse i den nordiske gudeverden - 3. del af historien om Erik Menneskesøn

Da Erik - med tilnavnet Menneskesøn - bliver bortført til Underverdenen, indledes en ny fantastisk rejse gennem Jotunheim og Asgård, hvor guder og jætter udkæmper deres ældgamle strid. Kvasers blod - skjaldemjøden som giver visdom og digterevner til den, der drikker af den - spiller en afgørende rolle i kampen, som Erik meget mod sin vilje kommer til at deltage i med livet som indsats.

Tredje bind i Lars-Henrik Olsens store værk om den nordiske mytologi. er nu illustreret med Erik Hjorth Nielsens mesterlige tegninger, og serien udsendes i den anledning i en smuk indbunden udgave.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet