• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Kampen om sværdet - En forjættende rejse i den nordiske gudeverden. 2. del af historien om Erik Men

Under en sommerferie på Læsø finder den nu 16-årige Erik et gammelt sværd. Det viser sig at være det magiske sværd GRAM, og Erik hvirvles ind i dramatiske begivenheder blandt guder og jætter.

Andet bind i Lars-Henrik Olsens store værk om den nordiske mytologi. Bogen er illustreret af Erik Hjort Nielsen.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Vikingetid
Indbinding: Uindbundet