• Jørgen Clevin: Rasmus. Klassisk billedbog, Fra 3 år
    Jørgen Clevin: Rasmus. Klassisk billedbog, Fra 3 år

Jørgen Clevin: Rasmus. Klassisk billedbog, Fra 3 år

149,00 DKK

Jubilæumsudgave af den første bog om strudsen Rasmus, hvor han kommer ud af ægget i Afrika og snart bliver så stor, at han kan færdes rundt på egen hånd i den varme ørken. Da han en dag ser en bil komme rullende hen over sandet, bliver han frygtelig bange, og på ægte strudsemanér stikker han hovedet i en busk. Men han bliver alligevel fanget af tre mænd, som kører ham til Zoologisk Have i København. Rasmus er meget ked af det og lider af hjemve, indtil han får øje på alle sine venner fra Afrika i de andre bure ...

"Strudsen Rasmus" udkom første gang som bog i 1945, men havde da allerede eksisteret som tegneseriestribe trykt i cirka 30 skandinaviske aviser. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35420

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.