Jens Sigsgaard: Palle alene i verden. Klassisk billedbog, Fra 4 år

Alle børn drømmer om at være helt alene i verden, for så kan de gøre alt det, der ellers er forbudt og farligt og spændende. Palle får chancen en morgen, hvor mor og far ikke er hjemme, og ingen mennesker er på gaden. Han kan gøre lige hvad han vil: styre en sporvogn, køre i brandbil og spise alt slikket i slikbutikken. Der er bare ingen at fortælle det til. Til sidst sætter han sig ind i en flyvemaskine og flyver helt til månen - og vågner i sin seng. Var det hele bare en drøm?

Læs Jens Sigsgards og Arne Ungermanns verdenberømte billedbog, som udkom første gang den 10. oktober 1942, og blev en stor succes. Er udkommet på ca. 30 sprog og filmatiseredes 1948-49.

Bogen kom i 2005 med på Kulturministeriets kulturkanon over børnekultur.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver