• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Illustrated Hans Christian Andersen's Fairy Tales

A beautiful gift edition of twelve classic Hans Christian Andersen fairy tales lavishly presented with a clothbound cover.

Includes the best-loved characters of ‘Thumbelina’, ‘The Little Mermaid’ and ‘The Ugly Duckling’, as well as a biography of Hans Christian Andersen, all enchantingly illustrated and specially retold for younger readers. Illustrations by Fran Parreño.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Modern Age
Indbinding: Hardcover