Hvor er sørøverflaget? Min store sørøver-vrimmel-kighuls-bog. Fra 3 år

Den sejeste sørøver-vrimmel-kighulsbog! For første gang skal Ib om bord på en prægtig sørøverskude. Sammen med sørøverne oplever han de vildeste eventyr: De møder havfruer og et søuhyre, de border et andet skib, og de graver efter en kostbar skat, men hvor sørøver-søren er sørøverflaget blevet af?

Hvis det bliver lidt for svært, kan man bare bladre: Så afslører et af kighullerne, hvor flaget gemmer sig. O g det gemme sig både i havnen, i de syv haves vilde bølger eller på skatteøen.

Hver sidde rummer korte tekster, der opmuntrer til at finde flaget. Kighullerne overrasker, og de mange detaljer gør det til en snakkebog, som store og små kan digte videre på sammen.