Hugin & Munin Tell About Thor´s Wedding.

The tree young ravens have been growing up in their nest and now they can´t wait to try out their wings. But their wing feathers are not yet fully developed, so they´re forced to stay in the nest, which is beginning to feel much too crowded - something the boy ravens in particular have a hard time living with. But Hugin and Munin know just what is needed: tales from the relam of the gods.

This fable is about Thor, who is forced to wriggle into lady¨s clothes to get his stolen hammer back. The stoy is one of the most popular from the eldery Edda, where it is found under the name "Trym´s Song".

Periode: The Viking Age
Indbinding: Hardcover