Halfdan Rasmussen - Børnerim med 2 cd'er

’Børnerim’ har siden 1964 været en fast del af danskernes barndom. Halfdan Rasmussen begyndte at skrive sine populære børnerim allerede i 1953, men den samlede udgave, som vi kender i dag blev udgivet i 1964. Den samler rimene fra ’Tullerulle tappenstreg’, ’Kasper Himmelspjæt’, ’ Himpegimpe og andre børnerim’ og ’Pumpegris og andre børnerim’.

'Børnerim' er udgivet i 23 oplag og er solgt i mere end 225.000 eksemplarer. Ud af Halfdan Rasmussens omfattende forfatterskab er det den bog, som han selv betragtede som sin bedste og mest oprindelige samling af digte for børn.

I dag er Ib Spang Olsen og Halfdan Rasmussen en lige så selvfølgelig del af dansk børne- og voksenkultur som Grundtvig og Folkeskolen.

Halfdan Rasmussens lyrik har haft stor indflydelse på vores sprog og inspireret komponister af alle slags. Der er finurlige sandheder gemt i hvert eneste rim, parret med en menneskelighed, der næsten kan virke opdragende. Har man læst Halfdan for sit barn, kan det ikke gå helt galt for det.

Denne udgave inkluderer 2 cd'er hvor Ib Spang Olsen læser op.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid