• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Gudernes skæbne - 4. del af historien om Erik Menneskesøn

Erik med tilnavnet Menneskesøn er på rejse i Island, da et jordskælv tager fat, og en kæmpe flodbølge kommer rullende. Erik mister bevidstheden, og da han kommer til sig selv igen, er han endnu en gang i Asgård. Jætterne hærger, og Erik skjuler sig for både dem og guderne, mens han prøver at finde ud af hvad der foregår. Sandheden er endnu værre, end han havde frygtet: Alle tegn viser, at Ragnarok er umiddelbart forestående.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet