Folk og røvere i Kardemommeby. Klassisk børnebog, Fra 4 år

Røverne Kasper, Jesper og Jonatan bor lidt uden for Kardemommeby. De er ikke så gode til at få ordnet det huslige, så en dag beslutter de sig for at røve Sofie, som viser sig at være en skrap tante, der hurtigt får de tre røvere i arbejde - både inden og udenfor hjemmet.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 16,5 x 25,0
Forfatter: Thorbjørn Egner
Forlag: Gyldendal

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.