• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Eventyrbogen - 25 klassiske folkeeventyr. Fra 4 år

’Eventyrbogen’ indeholder 25 af de allerbedste, klassiske eventyr. Både meget kendte eventyr som ’Snehvide’, ’Hans og Grete’ og ’De tre Bukke Bruse’ samt lidt mindre kendte som ’Prinsessen på glasbjerget’, ’Drengen, der ville lære frygten at kende’ og ’Soria Moria slot’.

Alle eventyrene er genfortalt af Peter Madsen i deres fulde længde og nænsomt bearbejdet i en moderne sprogtone med afsæt i særligt Perraults, brødrene Grimms, Asbjørnsen og Moes samt Svend Grundtvigs udgaver af de elskede folkefortællinger.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Middelalder til nyere tid
Indbinding: Indbundet