Dig og mig og vi to

Børn elsker de gamle danske børnerim og -sange, og det gør tegner Iben Clante også, for sjældent er de blevet så smuk illustreret som i ’Dig og mig og vi to’.

Børnene vil lytte til rimene og remserne og synge med på sangene og hver gang med lige stor fornøjelse.
’Dig og mig og vi to’ er lige ideel som rim- og remsebog og sangbog og giver børnene en oplevelse, som de har til fælles med andre børn og deres forældre.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 29,5
Forlag: Carlsen