Den Barske Sandhed om Thor og Loke 1: Prøven

Den Barske Sandhed om Thor og Loke 1: Prøven

'Jeg retter mig langsomt op. Kaldte Frigg mig for en tåbe? De andre fniser. Tusinder af ord syder på min tunge, men Lokes blik fanger mit. Blinker han? Kun jeg ser det. Nu kommer det til at gå galt. Jeg kender det blik.

Vi har en regel. Ingen pisser på os. Hvis nogen gør det, så går vi hele vejen.'

Du kender Thor og Loke. Du er stødt på dem i sagaer, tegneserier og film, men hvem var de, før de blev voksne guder? Og hvorfor gik det så galt, hvorfor endte det med verdens undergang?

Følg med ind i en verden, hvor du møder aserne som unge. Følg med ind i en anden og mere rå tidsalder.

Det her er Thor og Loke uden filter!

Spændende og forfriskende ungdomsbog, stærkt illustreret og voldsomt fortalt. Nordisk mytologi på en ny måde.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17 x 24