Børnenes H.C.Andersen - Illustreret af Svend Otto S. med CD

Hér får du 16 af H.C. Andersens mest kendte eventyr illustreret af Svend Otto S. med stor poesi og barnlig indlevelse i smukt 4-farvet tryk. Eventyrerne består af Snedronningen, Nissen hos spækhøkeren, Lille Claus og store Claus, Tommelise, Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Snemanden, Den grimme Ælling, Klods-Hans, Kejserens nye klæder, De vilde svaner, Hvad fatter gør, det er altid det rigtige, Svinedrengen, Grantræet, Den standhaftige tinsoldat, og Hyrdinden og Skorstensfejeren.

Derudover følger der en CD med i bogen, hvor du finder 5 af de ovenstående eventyr: Klods-Hans, Kejserens nye klæder, Svinedrengen, Den standhaftige tinsoldat og Hyrdinden og skorstensfejeren. Eventyrerne bliver fortalt med sædvanlig indlevelse af Jesper Klein.

Bogen er en oplagt gave til både barsel, dåb og børnefødselsdage, - men kan også være til de barlige sjæle som ikke kan stå for de smukke tegninger og de mundrette fortællinger.