• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Alice i Eventyrland. Fra 9 år

»Jamen, jeg vil ikke besøge folk, som er tossede,« bemærkede Alice.»Jamen, det kan du slet ikke undgå,« sagde katten. »Her er vi alle sammen tossede.«

De fantastiske, drømmeagtige eventyr, Alice oplever efter turen ned i kaninhullet, og især de uforglemmelige personer, hun møder, fængslede omgående både børn og voksne. Katten med det evige grin på ansigtet, den tossede hattemager, den hvide kanin og dronningen, Hjerter Dame, er blevet nogle af litteraturens mest skattede og elskede navne.

I de hundrede halvtreds år, der er gået, siden historien om Alice blev udgivet første gang, er den blevet fortalt utallige gange.

Denne smukke nye udgave rummer den uforkortede tekst sammen med over halvfjerds pragtfulde tegninger af den prisbelønnede illustrator, Robert Ingpen. Han gengiver helt perfekt den unikke stil og fantasifuldheden i denne populære historie.

I denne 2. udgave fra 2015 er tegningerne blevet lysnet en smule, så hver en detalje står helt klart. Ingpen fik i 1986 H.C. Andersen-medaljen for sine børnebogsillustrationer.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver