• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Viking World. Fra 8 år

A comprehensive and colourful introduction to the Vikings, and their legacy as great explorers, dramatic storytellers, skilled craftsmen and ruthless raiders. Full of information about Viking culture, including their gods, clothes, history and government, all illustrated with stunning photographs, artwork, diagrams and cutaways.
Includes maps, a timeline, a glossary of Viking terms and a who’s who of legendary Vikings. Illuistrated by Gerald Wood.
With internet links to recommended websites with further information, video clips and virtual tours.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: The Viking Age
Indbinding: Softcover