• Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter du selv kan lave
    Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter du selv kan lave

Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter du selv kan lave

149,00 DKK

Historie kan være frygtelig kedeligt. Tykke bøger med indviklede beskrivelser og tørre årstal. Men historie kan også være spændende fortællinger om andre tider og mennesker, der ligner dig selv og alligevel er helt anderledes.

I denne bog skal du bruge dine hænder til selv at lege historien frem sammen med dine venner og familie derhjemme eller sammen med klassekammerater i skolen.

’Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter du selv kan lave’ er fuld af kreative og sjove ideer, lege og projekter, der er nemme at lave. Fantasien kommer på tidsrejse, når du skal lave din cykel om til en hest, skære stammebåde af agurk eller sende et brev til fremtiden. Måske får du lyst til at vide mere om, hvad en snaphane er, hvordan en GPS så ud i gamle dage eller noget helt tredje.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36873
Periode: Stenalder til nyere tid
Sideantal: 171
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 26,5
Forfatter: Rasmus Welling, Dennis H. Jacobsen
Forlag: Klim
Udgivelsesår: 2016
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.