Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter du selv kan lave

Historie kan være frygtelig kedeligt. Tykke bøger med indviklede beskrivelser og tørre årstal. Men historie kan også være spændende fortællinger om andre tider og mennesker, der ligner dig selv og alligevel er helt anderledes.

I denne bog skal du bruge dine hænder til selv at lege historien frem sammen med dine venner og familie derhjemme eller sammen med klassekammerater i skolen.

’Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter du selv kan lave’ er fuld af kreative og sjove ideer, lege og projekter, der er nemme at lave. Fantasien kommer på tidsrejse, når du skal lave din cykel om til en hest, skære stammebåde af agurk eller sende et brev til fremtiden. Måske får du lyst til at vide mere om, hvad en snaphane er, hvordan en GPS så ud i gamle dage eller noget helt tredje.

Periode: Stenalder til nyere tid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 26,5