• Fortid for begyndere - Vikinger og guder. Fra 5-6 år
    Fortid for begyndere - Vikinger og guder. Fra 5-6 år

Fortid for begyndere - Vikinger og guder. Fra 5-6 år

98,00 DKK

Dette hæfte handler om vikinger og guder.

Det kan anvendes i relation til større eller mindre pædagogiske forløb om emnet nordiske guder og vikinger.

Materialet er tiltænkt børnehaver og børnehaveklasser. Det er skrevet på en måde, der gør det muligt at læse både tekster, beskrivelser og gudesagn direkte op for børnene.

De fire gudesagn i hæftet er alle inspireret af gamle sagn og myter. De er blevet nyfortolket og omskrevet, så de både sprogligt og forståelsesmæssigt passer til målgruppen, men på en måde, så de ikke mister det eventyrlige og gammeldags sprog. Det giver børnene mulighed for at stifte bekendtskab med ord og vendinger, som de måske ikke er vant til at høre i deres dagligdag.

Hvis I har planer om at besøge et museum til et forløb om vikinger og guder, vil det være en god idé at læse hæftets forskellige fortællinger og sagn højt for børnene inden besøget. Dette vil give børnene en god baggrundsviden, inden I drager på vikinge- og gudeeventyr.

Illustreret af Sussi Bech og Mikael Nielsen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34278
Periode: Vikingetid
Sideantal: 58
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 29,5
Forfatter: Maria Kastrupsen, Gertrude Kiel
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Fortid for begyndere
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.