• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Bronzealder - imellem sten og jern. Fra ca. 11 år

Den anden af fem bøger, der på glimrende vis fortæller om livet i stenalderen, bronzealderen, jernalderen, vikingetiden og middelalderen. Bøgerne er rigt illustreret med fotos og tegninger. Kan læses af børn fra ca. 11 år.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Bronzealder
Indbinding: Indbundet

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.