Børnenes leksikon: Dinosaurer og forhistoriske dyr

Lækkert og grundigt børneleksikon om dinosaurer og forhistoriske dyr, der gennemgår alle arter, Jordens geologiske perioder og livets opståen. Bogen er smukt illustreret og fyldt med flotte fotos og masser af information for dyreglade og videbegærlige børn.

’Dinosaurer og andre forhistoriske dyr’ er en gennemarbejdet dansk udgave og et pålideligt opslagsværk. Velegnet til både børneværelset og klasselokalet.

Periode: Oldtid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 27