• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Arkælogidetektiver - På sporet af fortiden. Fra 8 år

’Arkæologidetektiver’ fortæller de fantastiske historier om, hvordan forskellige arkæologer har tydet fortidens stemmer og genopdaget glemte civilisationer, og bogen beskriver den spændende proces, der indebærer analyser, skuffelser, gennembrud – og held.
Ved at studere vidt forskellige ting har man fundet glemte og skjulte byer! Kig arkæologerne over skulderen og lær om menneskets fantastiske fortid! Læs om arkæologer, der har fundet spor af gamle civilisationer over hele verden.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Indbundet